I Orrepinnabygden

Direktlänk till inlägg 9 november 2008

Danmark tur & retur

Av Yvonne - 9 november 2008 15:15

Att resa till en utställning som ligger i Herning, Danmark, gör man inte på en eftermiddag. Den mesta tiden har vi tillbringat i bilen, 100 mil tur och retur.

Vi hade förbokat ett hotellrum i Vejle, visade sig vara en knutpunkt för alla resande, kanske mest för långtradare, jesses så många lastbilar. Men med kartan framför sig ser man att det är raka vägen ner till Tyskland.

Motellet var OK, men restaurangen var under all kritik. Hungriga som vi var beställde vi biff med pommes frites, det vattnades i munnen... köttet gick inte att äta, var hackat ihop till en hemsk torr massa. Så vi lämnade nästan all mat, vilket vi hatar att göra. Tur att vi hade stannat och köpt jordnötter och chips på vägen ner så att vi fick lite i buken.

Startade tidig mot Herning på lördagen, med en massa pirr i magen inför utställningen. Det var jätte lätt att hitta in till mässområdet, fick parkering oförskämt nära ingången.

Vi är så glada, nöjda och bara så himla överlyckliga för resultaten från utställningen. Ada blev Nordiskvinnare -08 + Dansk Champion, Vilda Nordiskvinnare-08. Vår goa valpköpare till Padditracks Man in the Moon,, tog honom till 2:a bäste hane med CERT och R-CACIB.

Sätter in ett kort på bron över Stora Bält.

 

 
 
Annethe

Annethe

9 november 2008 18:37

Jätteroligt att det gick så himla BRA!
Grattis till alla fina framgångar!

Själv fick jag bli hemma nedbäddad i sängen....

Kram Annethe

http://www.lejondalenskennel.se

 
Ingen bild

Yvonne R

9 november 2008 20:04

Tack Annethe:=) Krya på dig, sänder dig en måbrakram!!!

 
Ruth

Ruth

9 november 2008 22:35

Vad gör det med fasit av resan i handen om maten var kass, det blev en petitess mitt i glädjeyran, även om det var ledsamt när man var hungrig, men är man riktigt hungrig går allt ner.
Kramen

http://bernamis.bloggagratis.se

 
lillis

lillis

10 november 2008 07:09

Grattis till Framgångarna
Kramen

http://danslillis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 6 april 2012 17:57


 

Av Yvonne - 11 mars 2012 13:13

Igår firade vi våra födelsedagar. Började med god mat på Laxbutiken i Falkenberg och sedan vidare till Falkenbergsrevyn. Revyn var så bra full fart hela tiden med jätte duktiga artister och det var längesedan man fick skratta så mycket :) Sedan åkte ...

Av Yvonne - 8 mars 2012 16:36

Snöat inatt kom nog ca 5 cm men det har töat bort det mesta nu. Nu skiner solen så fint och fåglarna kvittrar i kör. Idag tog jag ledigt och for ner till min frissa, håret växer som ogräs men nu är jag kortklippt igen och känner mig fräschare :)...

Av Yvonne - 4 mars 2012 12:29


Igår så fyllde min man år. Vi åkte till Borås och firade det ihop med vårt barnbarn Olle som fyllde år i veckan. Mysigt hade vi det fick jätte god Cheescake som Anna hade bakat. Fortsatte firanden hemma på kvällen med Kinamat.   Hedvig löper så n...

Av Yvonne - 29 februari 2012 17:23


Härligt väder idag trots att solen har gömt sig bakom molnen. Nu drar det in en tjocka dimma  rätt typiskt här nära havet. Sitter och väntar på  två  mycket goa vänner som snart kommer hit. Vi skall försöka oss på att göra utställningskoppel i makr...

Ovido - Quiz & Flashcards