I Orrepinnabygden

Alla inlägg den 10 maj 2010

Av Yvonne - 10 maj 2010 14:43

I fredags så åkte min kompis och jag iväg för en helg med två utställningar. Vi fick bo hos Monicas svägerska Kajsa som skämde bort oss med en massa jätte god mat. Vi hade två jätte roliga kvällar med mycket prat och fnitter.

Tack Kajsa för din gästfrihet  

Monica & Kajsa

Det var upp tidigt på lördagen för att köra till Tångahed där vi skulle ställa ut på SDHK. Kallt,ruggigt och blåst, kan säga att vi hade lite jobbigt att få upp tältet..jag trodde en stund att lilla Monica som höll i tältduken skulle lyfta och fara iväg.

Monika var först ut med sin Emil och tog CERTET och blev Champion!!! GRATTIS en gång till!

Precis när det var lilla mopsen, Fancys tur kom regnet....rätt typiskt, men hon fixade biffen och vann juniorklassen och fick HP.

  På hemvägen till Kajsa så körde vi galet, missade en skylt någonstan och fick en omväg på många mil     Men vi fick se omgivningarna, tranor, struttsar och älgar...man får se allt positivt, eller hur

Upp med tuppen söndag morgon igen. Kosan ställdes mot Larv. Ingen blåst inget regn så gott.  Det var 59 mopsar anmälda och min goa Fancy placerade sig som tredje bästa junior med CK, inte illa!!!!! Monikas Emil blev två bäste hane!!

Resan hem gick bra, vi tog de stora vägarna   

Ovido - Quiz & Flashcards