I Orrepinnabygden

Alla inlägg under december 2008

Av Yvonne - 3 december 2008 17:15

En mycket lugn dag på jobbet, för lugn, jag tycker det är bättre och att ha nästan för mycket att göra, då går timmarna fortare.

Imorgon kväll skall jag träffa det galna uppfödargänget, vi skall till en tjej som har ett litet företag med roliga leksaker. Skall bli riktig kul att se om jag hittar några julklappar till mina små barnbarn.

Dottern ringde nu och det snöar i Lund, har hållt på några timmar. Vi får se om det orkar uppåt västkusten, kanske får skotta fram bilen i morgon bitti .

Ikväll får man väl titta på Bonde söker fru och se hur det går med kärleken för dom.

Sedan kommer Gertys favorit med "dräggelper" det får jag ju inte missa : )

Asta piggar på sig, nu börjar hon ta tillbaka sin plats som The Grand Old Lady. Stal helt fräckt ett smaskigt ben idag från  minstingen Dagny.

En Nalle Puh ;

Ingen kan vara nere med en ballong!!

GOKVÄLL!!


Av Yvonne - 2 december 2008 16:54

En regnig dag en "kurainnetisdag" . Hade allt det här regnet varit snö istället så hade vi haft kaos här nere.

Syr för fullt julklappar, måste bli färdig snabbt för har fått avin på mina beställda tyger. Kan inte hämta dom förrän det här andra är klart för jag vet hur jag är det nya är ofta mer lockande och så har jag en massa ofärdigt liggande. Ni ser jag har börjat få lite diciplin...

Asta hostar ännu men det är längre emellan och hon har fullt upp med sin kattunge Ida. Tar hand om henne så att det är rörande.

OK, ladda symaskinen igen. 

 

Av Yvonne - 1 december 2008 16:04

Idag får min son Martin sin nya lägenhet, vad han har väntat!!!! Grattis till dig, snart kommer vi upp och hjälper dig fixa!!

Var i Lund igår och hälsade på min dotter, Helena. Jag kan säga att jag inte var den enda som besökte den staden, det var ju den 30/11, Kung Karl 12, dödsdag. Då skall det demonstreras....har aldrig sett så mycket poliser, tur var väl det för senare på eftermiddagen hade det blivit turbulens. Ni har säkert hört om det via tidningar eller nyheterna

 Så jag valde ju fel dag att åka ner, vi åkte till Nova Lund ett köpcentra och lullade runt en stund. Sedan bjöd dottern sin mamma på lunch, jätte gott. Vi hade en mysig dag ihop.

Inga kort blev tagna tyvärr.

KLara följer med på nästan alla skogspromenader nu mera. Hon tycker tydligen det är jätte kul . 

 


Ovido - Quiz & Flashcards